Making of Najaarscampagne de Friesland

Op mijn stage bij Metafoor Media heb ik voor de najaarscampagne van De Friesland twee making of’s mogen maken.

Als eerst heb ik de making of van het koken met Mama Mascha gemaakt. Ze kookte hier meerdere gerechten voor kerst en oud en nieuw. Ik filmde hoe het achter de schermen was met daarna het beeld van hoe het is geworden. Het was een behoorlijk drukke dag maar super leuk om te doen!

Als tweede ging mee voor de commercial van De Friesland. Hier ging ik dus weer de making of filmen met hetzelfde principe. Het leuke hiervan was dat we met acteurs en actrices (en een hond) werkte. Ook  was er een visagist/set dresser en een lichtman. Het werd best wel groot aangepakt en ik heb daar heel veel van geleerd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *